Wordless Day #10

18:32


Assalamualaikum,



Setiap manusia pasti ada masalah. Masalah yang hanya diri sendiri sahaja yang tahu. Bila berdepan dengan orang, senyuman sentiasa di bibir. Sebenarnya orang yang sentiasa tersenyum dan gembira itu lagi banyak masalah daripada orang lain. Senyumlah. Senyuman adalah satu sedekah.

You Might Also Like

4 comments

  1. Senyum tak perlu kata apa apa :)

    Sis, kalau nak buat menubar, ikut jenis template, ada yang jenis publish terus je. tapi ada yang kena guna coding.

    Saya rasa template sis kena guna coding, sebab saya pernah edit template macam ni. Kalau nak guna coding sis kena buka documentation yang dia bagi masa nak install template ni dulu.

    tapi kalau sis perlukan khidmat saya boleh email saya (ada kat blog), free je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa sekarang, sis guna menu bar yang lama.. tapi kalau sis nak edit lagi cantik, sis bgtaw.

      Delete
  2. Setuju sangat dengan kenyataan "Sebenarnya orang yang sentiasa tersenyum dan gembira itu lagi banyak masalah daripada orang lain."

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.

Sila tinggalkan link anda di profile atau di ruangan mesej. Mudah untuk saya blogwalking ke blog anda.