Join Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest

15:25


Assalamualaikum,





Hari ini Mya nak ajak rakan bloggers yang lain untuk turut serta dalam Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest. Mya tertarik untuk menyertai contest ni pun sebab baca daripada blogger lain. Apa salahnya Mya mencuba nasib. Hadiah agak lumayan dan kita mungkin menjadi salah satu pemenang. Kalau dapat satu voucher pun dah cukup, boleh beli barang keperluan di Lazada.

Tarikh contest bermula esok, 19 Mei hingga 25 Jun 2017. Berlangsung selama 4 minggu, 1 minggu ada satu tema. Nak join sekali pun boleh, nak join setiap minggu pun boleh.

Untuk ketahui lebih lanjut boleh klik di SINI atau banner di atas.

Mari kita sama-sama meriahkan Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest.

You Might Also Like

9 comments

  1. salam mya..tq sudi singgah blog akak ya.. adeh ada lagi contest camni ..dulu banyak kali dah masuk contest lazada ni hii. tapi x de rezeki lagi dgn lazada..

    x pe kalo ada masa terluang boleh join hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam,

      sama2.. kita hanya mencuba, menang dan kalah adat satu pertandingan.

      Delete
  2. nampaknya contest kli blogger kena rajin sikit..

    ReplyDelete
  3. Thanks sharing info ni dear,
    Insyaallah, kita join...
    Gudluck.

    ReplyDelete
  4. wahh.. menarik tu mya.. thanks ya sbb war2 kan.. ada masa boleh join nanti..

    ReplyDelete
  5. Menarik kannnnn, nak joinlah nanti.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.

Sila tinggalkan link anda di profile atau di ruangan mesej. Mudah untuk saya blogwalking ke blog anda.