Segmen 9 Juta Special Bloglist'

22:36


Assalamualaikum,


Tahniah kak cik sebab dah achieve 9 juta pageviews.

3 first impression orang terhadap diya:-


  •  Tingginya orang tu
  •  Mostly pasal ketinggian je. Diorang akan tengok jenis kasut yang diya pakai.
  •  Kenapa diya tinggi sangat.
  •  Macam mana boleh tinggi makan apa
  •  Maybe diya tinggi, so most of the impression adalah pasal ketinggian.
  •  Maybe some of the other impression is banyaknya makanan yang dia ambil.
  • Pendiam
  • Garang

Ketinggian diya adalah first impression yang selalu diya dengar dari strangers. 

Terima kasih sebab invite. Hope penyertaan ini menepati syarat.


You Might Also Like

5 comments

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.

Top Comments

Shoutbox

Sila tinggalkan link anda di profile atau di ruangan mesej. Mudah untuk saya blogwalking ke blog anda.