Blog Under Maintenance

by - Monday, July 17, 2017


Assalamualaikum,


blog
Sumber Image: Google


Mya cuma nak bagitahu "BLOG UNDER MAINTENANCE" disebabkan template masih baru serta blogger page untuk blog mya hang dan loading untuk jangka masa yang lama. Mya sangat terkejut atas apa yang berlaku. Korang pun jangan terkejut bila tekan link, keluar page lain. Hehehehe. Nanti bila dah settle semua problem, mya akan cuba up entri secepat mungkin. 

FIGHTING!!

Terima kasih.. <3 <3






You May Also Like

4 Comments

  1. Wah tak sabar nak tengok hasil akhirnya... Ni pun dah cute dah ni Mya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mya cuma edit isi dalam je.. design yang comel2 ni bukan mya buat. hehehe

      Delete

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.